-
Verkoop Lakenvelderrundvlees
Thuisverkoop: Winkel op de Delle We zijn iedere zaterdag open! De 28e september hebben we weer vlees van een nieuwe slacht, de 21e is er niet heel veel vlees meer. ... Lees verder »
-
Lakenvelder vlees
Onze koeien zijn grasgevoerd en het Lakenveldervlees is van zichzelf fijn van structuur, met veel smaak en is mooi dooraderd. Onze koeien zijn altijd buiten, bewegen veel, eten kruidenrijkgras en ... Lees verder »
-
De slager
Een zorgvuldig uitgekozen vakslager zorgt voor de slacht, het uitbenen en het portioneren. Het was even zoeken, maar Jelle heeft ze gevonden: slagers met liefde voor hun vak en oog ... Lees verder »
-
De bereiding
Ieder stukje vlees vraagt weer om een eigen bereiding. De bereidingstips staan wel summier beschreven op de etiketten van de verpakte porties, maar je kan beter je eigen gezonde kookverstand ... Lees verder »
-
Recept Ossobuco
Dit heerlijke recept voor Ossobuco kregen we van Dorine van: Evento Perfetto Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans Wat heb je nodig: 2 kg schenkel, van de koeien van Jelle uiteraard, in 4 plakken, ongeveer 4... Lees verder »
-
Recept Rundertong
Rundertong van Mama Ine: Al diverse keren heb ik tong klaar gemaakt en dat is altijd een succes bij de gasten! Vraag Jelle maar! Er zijn veel mogelijkheden, als je ... Lees verder »