-
Lakenvelders
We hebben heel bewust gekozen voor Lakenvelderrunderen. Een oud Hollands ras dat niet te groot en niet te zwaar is en dat met een degelijke grasmat het jaar rond buiten ... Lees verder »
-
Wat eten ze?
Kruidenrijk. Biodiversiteit staat voorop. Daarom grazen onze koeien zoveel mogelijk in kruidenrijke (natuur)weides en worden ze niet bijgevoerd met krachtvoer. Daar waar mogelijk zijn de weides ingezaaid met mengsels ... Lees verder »
-
Keurmerk
Koeien van Jelle is gecertificeerd met het keurmerk van de Stichting Lakenveldervlees. Omdat het Lakenveldervlees zo uitzonderlijk lekker is, verschijnt het steeds vaker op de menukaart van de betere restaurants. ... Lees verder »
-
De huiden
De huiden van onze koeien laten we looien bij een biologische looier in Mettingen, net over de Duitse grens. Het looiproces duurt ongeveer een half jaar. De huiden zien er ... Lees verder »