Het vlees

Ophaalweekend In zomer en winter organiseren we Vleesophaalweekenden in de Theetuin ‘t Oorbeck in Twekkelo. Dan kan je de kudde zien, iets nuttigen in de prachtige Theetuin en kennismaken met de boer.

De eerstvolgende data zijn: zondag 24 juni en zondag 1 juli 2018 van 11.00 tot 17.00 uur. Vaak is er nog vlees voor losse verkoop voorradig. Dit verkopen we, op afspraak, vanuit huis : Twekkelerweg 202, 7547 RN Enschede.

Van kop tot staart. We verkopen het vlees diepgevroren in pakketten van 5 kg voor de prijs van € 20,00 per kilo. Verpakt in twee persoonsporties. In een pakket zit onder andere: biefstuk, haasbiefstuk, riblappen, sucade, rosbief, entrecote, gehakt, braadvlees, bieflapjes, poulet en mergpijpje, soepschenkel, worst, tartaartjes en handgemaakte hamburgers.

Gerijpt en diepgevroren. Het vlees wordt na een rijping van ca 2 weken geportioneerd, vacuüm verpakt, voorzien van etiketten met datum en bereidingswijze en dan in korte tijd diepgevroren in een ‘shockfreezer’. Vervolgens maken we er pakketten van, deze kunnen thuis meteen de vrieskast of het vriesvak in. Handig om te weten; 5 kg past in een lade van een gemiddelde vrieskast.

Speciale snitten. Naast de pakketten hebben we ook heerijke cote de boeuf, longhaas, picanha/staartstuk, bavette, lever, wang en tong. Maar ook extra stoofvlees voor heerlijke stoofpot. Prijs op aanvraag. Heb je nog een speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op!

Losse verkoop. We hebben nog vlees op voorraad: biefstuk, haasbiefstuk, riblappen, sucade, rosbief, entrecote, gehakt, braadvlees, bieflapjes, worst, tartaartjes, rundervinken en handgemaakte hamburgers. Losse verkoop gaat tegen kiloprijs van product. Mail of bel Jelle van tevoren als je het komt ophalen!! Op te halen bij ons thuisadres Twekkelerweg 202, 7547 RN Enschede.

Horeca We verkopen onze hamburgers aan Pakhuis de Zwijger Pakhuis de Zwijgerin Amsterdam, CP in Enschede en het Seminar in Zenderen. Daarnaast worden er kroketten en gezonde boullion van de botten gemaakt door Vincent van Earthfood.