Verkoop Lakenveldervlees

Van kop tot staart. We verkopen het vlees diepgevroren in pakketten van 5 kg voor de prijs van € 20,57 per kilo. Verpakt in twee persoonsporties. In een pakket zit onder andere: biefstuk, haasbiefstuk, riblappen, sucade, rosbief, entrecote, gehakt, braadvlees, bieflapjes, poulet en mergpijpje, soepschenkel, worst, tartaartjes en handgemaakte hamburgers.

Gerijpt en diepgevroren. Het vlees wordt na een rijping van ca 2 weken geportioneerd, vacuüm verpakt, voorzien van etiketten met datum en bereidingswijze en dan in korte tijd diepgevroren in een ‘shockfreezer’. Vervolgens maken we er pakketten van, deze kunnen thuis meteen de vrieskast of het vriesvak in. Handig om te weten; 5 kg past in een lade van een gemiddelde vrieskast.

Lakenvelderrundvlees Kroketten Probeer ook eens de overheerlijke, ambachtelijk bereide kroketten van 100% Lakenvelderrundvlees.

Speciale snitten. We hebben ook heerijke cote de boeuf, longhaas, picanha/staartstuk, bavette, lever, wang en tong. Maar ook extra stoofvlees voor heerlijke stoofpot. Kiloprijs op aanvraag. Heb je nog een speciaal verzoek? Neem gerust contact met ons op!

Horeca We verkopen ons Lakenveldervlees aan divere horecagelegendheden. Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, Eetcafé CP in Enschede, Eetcafé De Buren in Boekelo. Kroketten en boullion van de botten worden gemaakt door Vincent van Earthfood, deze zijn te koop bij ons.